Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Relaxen staat bij ons centraal. Stress en spanning laat u achter in onze luxe wellness, verwarmd zwembad en ruime sauna. Voor wie ontspanning vindt in sporten, hebben wij complete fitnessruimte voor iedere workout. Zo bent u even helemaal weg.

Zwembad

Zwembad

Op de zestiende etage vindt u het binnenzwembad met panoramisch uitzicht over Offshore Valley. U komt tot rust in het geheel nieuwe zwembad. Het prachtige binnenzwembad is niet alleen een lust voor het oog maar bieden vooral comfort en heerlijke relax momenten. Hier komt u volledig tot rust!

Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Ons hotel is gelegen in Schiedam aan de ring van Rotterdam. De stad is wereldwijd bekend om haar jeneverproductie en de historische binnenstad met zijn havens en molens.

Meer informatie
Activiteiten

Activiteiten

Ontdek Schiedam's charme bij ons hotel! Geniet van een boottocht door historische grachten, bezoek de beroemde Jenever-distilleerderijen, bewonder de hoogste windmolens ter wereld of maak een wandeling langs prachtige historische gebouwen. Onze locatie biedt talloze spannende activiteiten binnen handbereik. Boek nu en geniet van het beste wat Schiedam te bieden heeft!

Meer informatie