Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! Dat is het motto van Valk Exclusief Hotel Schiedam. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Ook in onze hotelbar kunt u weer terecht voor heerlijke drinks & bites. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants. Namens ons gehele team: eet u smakelijk!

Let op: komt u met de auto? Vergeet dan niet om voor vertrek uw parkeerkaartje te scannen bij de Barrista Lounge, het restaurant of de salesbalie om gratis uit te rijden.

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en klassiekers.

Meer informatie
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Hotelbar & Barista Lounge

Hotelbar & Barista Lounge

Van een heerlijk koud getapt biertje tot een échte Schiedamse cocktail. In de sfeervol ingerichte bar van het Van der Valk Hotel Schiedam bent u op de juiste plaats voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer.

Voor een zakelijke afspraak, een kopje koffie met gebak of rustig aan het werk in een inspirerende omgeving bent u dagelijks van harte welkom in onze barista lounge; het hart van het hotel.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
102 beoordelingen
Sfeervol genieten van lekkere gerechten
Hotel Schiedam Ria 

Fijn om zo met het hele gezin te kunnen genieten. Voor eenieder iets wat men graag eet of juist wil proberen. Scheelt een hoop boodschappen en de gastvrouw hoeft niet alle gasten na te lopen. Kortom vraagt om herhaling