Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze partners

Haal het hotel in huis en bestel alle hotelproducten van Valk Exclusief. Op Valkvoorthuis.nl kan je alles kopen wat in onze hotels te vinden is. Zo bestel je eenvoudig alle wellness en beauty producten die gebruikt worden in de hotels van Valk Exclusief, maar ook koffie kopen is gemakkelijk.

Valk Wijn

Valk Wijn

Thuis genieten van onze luxe huiswijnen? Dan bent u bij Valk Wijn aan het juiste adres. Zowel in de winkel als online bieden wij, naast onze huiswijnen, een uitgebreid assortiment aan rode, witte en roséwijnen, mousserende wijnen en dessertwijnen.

Bestel nu
Valk Cadeaucard

Valk Cadeaucard

Met onze Valk Cadeaucard geniet u van een luxe overnachting of diner in onze hotels óf de producten van Valk Voor Thuis, Valk Wijn, de Valk Slagerij en onze eigen Valk Versmarkt. Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen.

Bestel nu
Valk Voor Thuis

Valk Voor Thuis

Haal het hotel in huis en bestel alle hotelproducten van Valk Exclusief. Op Valkvoorthuis.nl kan je alles kopen wat in onze hotels te vinden is. Zo bestel je eenvoudig alle wellness en beauty producten die gebruikt worden in de hotels van Valk Exclusief, maar ook koffie kopen is gemakkelijk en snel op Valkvoorthuis.nl.

Bestel nu
Valk Slagerij

Valk Slagerij

Online vlees bestellen, waarom? Gemak, kwaliteit en een enorm assortiment aan vlees van de onlineslager! Je hoeft je voordeur niet uit, je online vlees-bestelling wordt professioneel gekoeld en tot aan de voordeur bezorgd door Valkslagerij.nl. Onze ervaren online slagers zorgen al sinds 1920 dat ons kwaliteitsvlees netjes op maat wordt gesneden en verpakt.

Bestel nu