Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte zaal
Voor elke meeting een geschikte zaal
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Met maar liefst 15 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Schiedam de perfecte locatie voor ieder evenement. Van een presentatie in een inspirerende bioscoopsetting tot een groot congres in onze plenaire zaal, bij Valk Exclusief Schiedam is het allemaal mogelijk.

Let op: komt u met de auto? Vergeet dan niet om voor vertrek uw parkeerkaartje te scannen bij de Barrista Lounge, het restaurant of de salesbalie om gratis uit te rijden.

Contact
Wij hebben onlangs een congres van een week georganiseerd. De service was uitstekend, het personeel ontzettend behulpzaam en vriendelijk. De locatie zelf was prachtig en de catering, geweldig, er was genoeg keus en goed verzorgd. We komen hier zeker terug voor toekomstige evenementen.
Erasmus University Rotterdam
We just wanted to say a massive thank you for making our event a real success. We were so impressed with everything from start to finish. The conference room has a modern design, and the staff and service were great. The lunch was absolutely amazing and the feedback from all our guests was the same.
Kinga Filingier
SBM Offshore
Wij boeken minstens 1x per maand een zakelijke meeting in het spiksplinternieuwe Van der Valk. De dames van de Sales zijn zeer kundig en reageren snel. Ze denken goed mee en zijn flexibel wanneer nodig. Alles loopt perfect. Kortom wij komen er graag en ik zou dit hotel zeker aanraden.
Quirine Post
RH Marine
Mijn collega’s zijn super enthousiast; de kamers zijn prachtig, zalen zijn heel erg prettig met al dat daglicht. Rooftop was geweldig gister; entertainment leuk en mensen waren zo verrast door de complimentenmensjes. Helemaal geslaagd dus en we komen zeker weer een keer terug!
Anne Marie Mackaay
Eli Lilly Nederland BV
All is working very well at the v/d Valk hotel. Some small things were communicated and solved directly with the hotel in the beginning. The hotel is new, modern, good service, good facilities for the meeting rooms and the coffee area and lunch is very well appreciated. All good
GustoMSC | NOV
Als techniekbedrijf voelden we ons snel thuis. Met haar juiste mix van gastvrijheid, luxe en duurzame technologie is het de perfecte plek voor een zakelijk event.
Croonwolter&dros
Het was een zeer korte periode om alles te regelen maar wij hebben de volledige ondersteuning en zeer goede service gekregen. Ons Jubileum feest is mede dankzij jullie een onvergetelijke avond geworden. We hebben genoten
Anoeska Gayadien-Autar
SELKAM TRAVEL NEDERLAND B.V.
Alles is zeker naar wens verlopen! Zeer tevreden.
Jolanda van den Broek
FWG Progressional People
Voor onze strategie sessie zijn we op zoek gegaan naar een geschikte ruimte. Daarbij hebben we gekeken naar: goede bereikbaarheid voor de deelnemers, de juiste ruimte om in alle rust te kunnen vergaderen én natuurlijk goed verzorgde, lekkere f&b. Dat hebben we gevonden bij Hotel Van der Valk in Schiedam.
Martine Goedegebuure
Schoorsteen Techniek

De voordelen van Hotel Schiedam

  • 15 zalen

  • Moderne AV-faciliteiten

  • Unieke bioscoopzaal

  • Luxe uitstraling