Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte zaal
Voor elke meeting een geschikte zaal
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Met maar liefst 15 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Schiedam de perfecte locatie voor ieder evenement. Van een presentatie in een inspirerende bioscoopsetting tot een groot congres in onze plenaire zaal, bij Valk Exclusief Schiedam is het allemaal mogelijk.

Let op: komt u met de auto? Vergeet dan niet om voor vertrek uw parkeerkaartje te scannen bij de Barrista Lounge, het restaurant of de salesbalie om gratis uit te rijden.

Brochure

Brochure

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel?

Bekijk hier de brochure voor de mogelijkheden.

Bekijk onze brochure
Contact
Als techniekbedrijf voelden we ons snel thuis. Met haar juiste mix van gastvrijheid, luxe en duurzame technologie is het de perfecte plek voor een zakelijk event.
Croonwolter&dros
We just wanted to say a massive thank you for making our event a real success. We were so impressed with everything from start to finish. The conference room has a modern design, and the staff and service were great. The lunch was absolutely amazing and the feedback from all our guests was the same.
Kinga Filingier
SBM Offshore
Voor onze strategie sessie zijn we op zoek gegaan naar een geschikte ruimte. Daarbij hebben we gekeken naar: goede bereikbaarheid voor de deelnemers, de juiste ruimte om in alle rust te kunnen vergaderen én natuurlijk goed verzorgde, lekkere f&b. Dat hebben we gevonden bij Hotel Van der Valk in Schiedam.
Martine Goedegebuure
Schoorsteen Techniek
Wij boeken minstens 1x per maand een zakelijke meeting in het spiksplinternieuwe Van der Valk. De dames van de Sales zijn zeer kundig en reageren snel. Ze denken goed mee en zijn flexibel wanneer nodig. Alles loopt perfect. Kortom wij komen er graag en ik zou dit hotel zeker aanraden.
Quirine Post
RH Marine

De voordelen van Hotel Schiedam

  • 15 zalen

  • Nieuwste apparatuur

  • Zalen met daglicht

  • Luxe uitstraling