Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte zaal
Voor elke meeting een geschikte zaal
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Met maar liefst 15 multifunctionele zalen is Van der Valk Hotel Schiedam de perfecte locatie voor ieder evenement. Van een presentatie in een inspirerende bioscoopsetting tot een groot congres in onze plenaire zaal, bij Valk Exclusief Schiedam is het allemaal mogelijk.

Let op: komt u met de auto? Vergeet dan niet om voor vertrek uw parkeerkaartje te scannen bij de Barrista Lounge, het restaurant of de salesbalie om gratis uit te rijden.

Brochures

Brochures

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel? Bekijk voor meer informatie en prijzen onze brochures.

Meer informatie
Contact

Contact

Vertrouw op ons ervaren salesteam en maak van uw evenement een succes, wij staan klaar om uw ideeën en specifieke wensen te bespreken. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

E: sales@schiedam.valk.nl
T: 010 800 2800

Zaal aanvragen
Wat een prachtige locatie en wat was het goed geregeld. We zijn niets tekort gekomen wat betreft eten en drinken.
Belastingdienst
Wij hebben onlangs een congres van een week georganiseerd. De locatie was prachtig en de catering, geweldig, er was genoeg keus en goed verzorgd
Erasmus University Rotterdam
We just wanted to say a massive thank you for making our event a real success. We were so impressed with everything from start to finish.
Kinga Filingier
SBM Offshore
De dames van de Sales zijn zeer kundig en reageren snel. Ze denken goed mee en zijn flexibel wanneer nodig, ik zou dit hotel zeker aanraden.
Quirine Post
RH Marine
De kamers zijn prachtig, zalen zijn erg prettig met al dat daglicht. Rooftop was geweldig; entertainment en mensen waren zo verrast door de complimentenmensjes. We komen zeker weer een keer terug!
Anne Marie Mackaay
Eli Lilly Nederland BV
All is working very well at the hotel. The hotel is new, modern, good service, good facilities for the meeting rooms and the coffee area and lunch is very well appreciated.
GustoMSC | NOV
Als techniekbedrijf voelden we ons snel thuis. Met haar juiste mix van gastvrijheid, luxe en duurzame technologie is het de perfecte plek voor een zakelijk event.
Croonwolter&dros
Het was een zeer korte periode om alles te regelen maar wij hebben de volledige ondersteuning en zeer goede service gekregen. Ons Jubileum feest is mede dankzij jullie een onvergetelijke avond geworden. We hebben genoten
Anoeska Gayadien-Autar
SELKAM TRAVEL NEDERLAND B.V.
Alles is zeker naar wens verlopen! Zeer tevreden.
Jolanda van den Broek
FWG Progressional People

De voordelen van Hotel Schiedam

  • 15 zalen

  • Moderne AV-faciliteiten

  • Unieke bioscoopzaal

  • Luxe uitstraling