Direct naar de contentDirect naar de footer

Groepsdiner Rooftop Restaurant 16th

Wanneer u met meer dan 6 gasten komt, bieden wij een vast menu aan. Het 'Chef's Menu' bestaat uit 4 gangen. Mocht u de 4 gangen willen uitbreiden, dan kan dit met extra gangen. ★ 4-gangen menu €72,50 p.p. ★ 5-gangen menu €90,00 p.p. ★ 6-gangen menu €102,50 p.p. Wilt u extra uitpakken? Dan hebben wij het volgende arrangement voor u: 'Through the Roof' arrangement: welkomstaperitief | 6-gangen food & cocktail pairing | koffie of thee met bonbon €197,50 per persoon

Chef's menu

Chef's menu

  • 1. Bonbons van rund uit Maasland

    Opperdoes ronde | radijs | postelein | ponzu
    Beef bonbons from Maasland | Opperdoes potato | radish | purslane | ponzu

  • 2. Scholfilet

    Scheermesjes | zilte groente | tapenade van courgette | kaffir limoen | groene curry schuim
    Plaice fillet | razor clams | sea vegetables | courgette tapenade | kaffir lime | green curry foam

  • 3. Polder hoender (extra gang)

    Miso | paddenstoelen | gember | codium |
    Farm chicken | miso | mushrooms | ginger | codium seaweed | green asparagus | pointed cabbage

  • 4. Kalfslende

    Kotelet en stoofvlees | asperge | bataat | doperwten | Toscaanse venkel | lamjus
    Lamb | chop and stew | asparagus | sweet potato | peas | Tuscan fennel | lamb jus

  • 5. Kaasplateau (extra gang)

    Drie kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
    Cheese platter | three cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish

    5 kazen / 5 cheeses supplement €5,00 per persoon / person

  • 6. Citroen posset

    Rood fruit | blauwe bessen gel | ijs van citroen en basilicum
    Lemon posset | red fruit | blueberry gel | lemon & basil ice cream