Direct naar de contentDirect naar de footer

Rooftop Restaurant 16th

Schiedams gedistilleerd, casual dining

Rooftop Restaurant 16th neemt de gast mee in een nieuwe beleving, in de wereld van cocktails in combinatie met culinaire gerechten. Een gewaagde keuze, maar wij geloven dat dit een magische combinatie kan vormen.

Cocktails zijn namelijk veel meer dan een aperitief of digestief.

Cocktails lenen zich uitstekend voor het spelen met smaken. Door verschillende dranken te mixen en gebruik te maken van kruiden, specerijen, bitters en garneringen, stellen wij dranken samen die perfect aansluiten bij de gerechten die wij serveren. De cocktails zijn gemaakt in samenwerking met BarrelProof, een Rotterdams bedrijf met een cocktail boutique. In alle cocktails en in een aantal gerechten zitten échte Schiedamse distillaten verwerkt. Wij gaan graag de samenwerking aan met lokale ondernemers en vinden het belangrijk om Schiedam op de kaart te zetten

Schiedam is hét Dutch Distillers District van Nederland. De stad waar nieuwe merken worden gebotteld en hippe dranken het levenslicht zien. Het borrelt, bruist, gist en schuimt in Schiedam én dit laten we tot leven komen in het Rooftop Restaurant 16th.

Diner

Diner

Op hoog niveau dineren met uitzicht over het stadscentrum en de havens van Rotterdam kan in ons exclusieve Rooftop Restaurant 16th vanaf 1 oktober. Met een 360º uitzicht over nagenoeg heel Zuid-Holland en de tienduizenden lichtjes als het decor van uw diner, geniet u van een culinaire avond om nooit te vergeten.

Reserveren
Feestdagen

Feestdagen

Vier de mooiste dagen van het jaar in ons Rooftop Restaurant 16th. De keukenbrigade onder leiding van Gijs Verbeek verwent de gasten met ware culinaire creaties. Laat u verrassen door het speciaal samengestelde 'Through the Roof' 16 gangen amuse diner (walking dinner) met lichte en winterse cocktails.

Rooftop Restaurant 16th
Keuken

Keuken

De keukenbrigade onder leiding van Gijs Verbeek verwent de gasten met ware culinaire creaties. Laat u verrassen door het viergangen verrassingsmenu. De spannende cocktails en mooie wijnen zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

Dinerkaart

Dinerkaart

Rooftop Restaurant 16th is casual dining. Voor het arrangement heeft de Chefkok een speciaal viergangen verrassingsmenu samen gesteld. Klik hier om een impressie van de menukaart te bekijken.

Impressie menukaart
Interieur

Interieur

Stap binnen en geniet direct van het warme, eigentijdse interieur met een aantal opvallende designelementen. Met net zoveel oog voor de ervaring en esthetiek als voor smaak creëert het team van 16th een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven.

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid diner met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend. Klik hier voor alle arrangementen.

Reserveer
Vacatures

Vacatures

Werken bij Rooftop Restaurant 16th is een kans in een bevlogen team en werken op hoog niveau. We werken in een vierdaagse werkweek en zoeken een collega’s die de passie en bevlogenheid hebben om op dit niveau te werken.

Klik hier voor de openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures