Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch Rooftop Restaurant 16th

2 gangen menu met koffie €44,50 | 3 gangen menu €55,00. Bij het 2 gangen lunch menu kunt u zelf een keuze maken uit de verschillende gangen. Uiteraard kunt u de lunch verder uitbreiden met meerdere gangen. Onze chef bespreekt graag de mogelijkheden met u.

High lunch

High lunch

  • High lunch

    39,50

    Zuurdesem stokbrood. olijfolie, dukkah en pani puri.

    7 gevarieerde lunchgerechtjes geserveerd als amuses

    €39,50 per persoon

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Gerookte eendenborst

    Mousse van gevogelte | vijgen | roodlof | hazelnoot | bieslook | aceto balsamico
    Smoked duck breast | poultry mousse | figs | red endive | hazelnut | chives | balsamic vinegar

  • Balfego Bluefin tonijn tartaar

    Groene olijven | lotus wortel | Tomasu
    Balfego Bluefin tuna tartare | green olives | lotus root | Tomasu

  • Gepofte rode biet *

    Filo | Rotterdamse oude geitenkaas | Granny Smith | smoky olijf olie
    Roasted red beet| filo pastry | aged Rotterdam goat cheese | Granny Smith apple | smoky olive oil

    * Vegetarisch
  • Hotdog van kreeft

    Zoetzure spitskool | mierikswortel | truffel | brioche
    Lobster hotdog | sweet and sour pointed cabbage | horseradish | truffle | brioche

    Supplement €7,50 per persoon / person

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Kalfshaas

    Courgette | zilverui | eryngii | basilicum | crème van paddenstoelen
    Veal tenderloin | zucchini | silver onion | eryngii | basil | mushroom cream

  • Snoekbaars

    Orzo | venkel | rivierkreeftjes | baby prei | rode peper | kreeftencoulis
    Zander | orzo | fennel | crayfish | baby leek | red pepper | lobster coulis

  • Bloemkool beurre noissete *

    Molsla | granaatappel | koraal tuille | tahini
    Cauliflower beurre noisette | moss lettuce | pomegranate | coral tuille | tahini

    * Vegetarisch
  • Hereford entrecote

    Hereford uit Maasland (300 gram per 2 personen) | rode biet | uiencompote | amandel aardappel | rode wijnjus
    Entrecote (300 grams, per 2 persons)| Hereford from Maasland | white onion compote | beetroot | red wine sauce

    Supplement €30,- per 2 personen / persons

Dessert

Dessert

  • Kaasplateau

    Drie kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
    Cheese platter | three cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish

    5 kazen / 5 cheeses supplement €5,00

  • Koffie millefeuille

    Sinaasappel | dadel | Pedro Ximénez karamel | vanille ijs
    Coffee millefeuille | orange | date | Pedro Ximénez caramel | vanilla ice cream

  • Basque Pistache cheesecake

    Dulce de leche | praline | crème fraîche | pistache ijs
    Basque pistachio cheesecake | dulce de leche | praline | crème fraîche | pistachio ice cream

  • Koffie of thee

    Friandises | Schiedams digestief naar keuze: Schiedams proosje, Schietroen, Ketel 1 signature blend of Serious Bee Distillers Amber Brandy
    Friandises| Schiedam digestif of choice: Schiedams proosje, Schietroen, Ketel 1 signature blend or Serious Bee Distillers Amber Brandy