Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart Rooftop Restaurant 16th dinner

Wanneer u met een gezelschap t/m 6 gasten komt dineren, werken wij het een keuzemenu: Het Chef's Menu bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. U kan hieruit uw menu samenstellen. Uit de voorgerechten, tussengerechten en desserts kunnen meerdere gerechten per menu worden gekozen. Uit de hoofdgerechten kan 1 gerecht per menu worden gekozen. 4 gangen menu €72,50 p.p. ★ 5 gangen menu €90,00 p.p. ★ 6 gangen menu €102,50 p.p. ★

Appetizers

Appetizers

U kunt ervoor kiezen om uw keuzemenu uit te breiden met deze heerlijke appetizers Let op: de appetizers zitten niet bij het arrangement inbegrepen en hiervoor dient u een meerprijs te betalen.
  • Pata negra

    22,50

    Pata negra 70 gram | crostini | tomaat

  • Cecina van black angus rund 70 gram

    19,50

    Crostini | tomaat

  • Krokante geitenkaas- en tomatenrolletjes *

    14,50

    6 stuks | paprika marmelade

    * Vegetarisch
  • Puntzakje krokante kristalgarnalen

    11,50

    Kaffir lime | spicy mayonaise

  • Umami oesters per stuk keuze uit:

    5,50

    Sjalot | citroen | rode wijnazijn
    Of
    Gin & tonic granité | grapefruit

  • Wagyu Bitterbal uit Maasland 50 gram

    4,00
Voorgerechten

Voorgerechten

  • Steak tartaar

    Piccalilly | ingelegde bloemkool | brioche | Engels mosterdijs
    Steak tartare | piccalilly | pickled cauliflower | brioche | English mustard ice cream

  • Burrata *

    Basilicum | kaneel | grapefruit | pijnboompitten | padron peper
    Basil | cinnamon | grapefruit | pine nuts | padron pepper

    * Vegetarisch
  • Balfegó Bluefin tonijn

    Basilicum | honingtomaatjes | Ketel 1 | bleekselderij
    Balfegó Bluefin tuna | basil | cherry tomatoes | Ketel 1 | celery

Tussengerechten

Tussengerechten

  • Asperge *

    Nori | hollandaise | radijs | sesam
    Asparagus | nori | hollandaise | radish | sesame

    * Vegetarisch
  • Argentijnse gamba

    Cashewnoten | parelcouscous | ras el hanout | schaaldierencrème
    Argentinian prawn | cashew nuts | pearl couscous | ras el hanout | shellfish cream

  • "Des Landes LR" scharrelhoen

    Dragon | asperge | verse kruiden | morillecrèmesaus
    "Des Landes LR" free-range hen | tarragon | asparagus | fresh herbs | morel cream sauce

  • Cannelloni kreeft

    Asperge | lamsoren | jabara ponzu
    Lobster cannelloni | asparagus | sea lavender | Jabara Ponzu

    Supplement €7,50 per persoon / person

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Geroosterde aubergine *

    Miso | fleur de courgette | tempura
    Roasted eggplant | miso | courgette flower | tempura

    * Vegetarisch
  • Gepekelde kabeljauw

    Lamsoren | frisse salade | asperge | limoenblad | dashi crèmesaus
    Pickled cod | sea lavender | fresh salad | asparagus | lime leaf | dashi sauce

  • Lamskotelet

    Ravioli van gestoofd lam | doperwten | venkel | tomatensalsa
    Lamb rack | ravioli | lamb stew | green peas | fennel | tomato salsa

  • Hereford entrecote 300 gram per 2 personen

    Maasland | asperge | Cevennen ui | krokante sandwich | bearnaisesaus
    Hereford Sirloin steak 300 grams per 2 persons | Maasland | asparagus | Cevennes onion | crispy sandwich | bearnaise sauce
    Supplement €30,00 per 2 personen / persons

Desserts

Desserts

  • Kaasplateau

    3 kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
    Cheese platter | 3 cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish

    5 kazen / 5 cheeses supplement €5,00

  • Aardbeien

    Vlierbloesem | parfait | meringue | hollandse vanille | aardbei G&T
    Strawberries | elderflower | parfait | meringue | Dutch vanilla | strawberry G&T

  • Frambozen

    Ecuadoraanse chocolademousse | gezouten karamel | 5 Spice crumble
    Raspberries | Ecuadorian chocolate mousse | salted caramel | 5-spice crumble