Direct naar de contentDirect naar de footer

Food & drink pairing

Door verschillende dranken te mixen en gebruik te maken van kruiden, specerijen, bitters en garneringen, stellen wij dranken samen die perfect aansluiten bij de gerechten die wij serveren. Indien gewenst kunnen wij de cocktails vervangen voor bijpassende wijnen.

  • 1. Zalm Bobby's Gin

    Bobby's Gin | sinaasappel | venkel | boerenyoghurt | specerijencracker
    Salmon Bobby's Gin | orange | fennel | farmhouse yogurt | spice cracker

  • 2. Kabeljauw

    Tandoori | geroosterde paprika | krokante kippenhuid | bieslook
    Cod | tandoori | roasted bell pepper | crispy chicken skin | chives

  • 3. Gekonfijte eendenbout (Extra gang)

    Artisjok | Borrettane uitjes | mosterdsabayon | dragon
    Confit duck leg | artichoke | Borrettane onions | mustard sabayon | tarragon

  • 4. Schots hertfilet

    Schorseneren | witlof | pastinaak | VOC specerijenjus
    Scottish venison fillet | salsify | endive | parsnip | VOC spice gravy

  • 5. Kaasplateau (Extra gang)

    Drie kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
    Cheese platter | three cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish

    5 kazen / 5 cheeses supplement €5,00 per persoon / person

  • 6. Snickerstaartje

    Mandarijnencompote | kokosijs
    Snickers cake | mandarin compote | coconut ice cream

Bent u gebonden aan dieetwensen of allergieën? Wij verzoeken u vriendelijk dit aan te geven bij het maken van uw reservering.