Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant!
Welkom in ons restaurant!

Restaurant

Bewuste, luxe en vooral lekkere gerechten! Dat is het motto in de keuken van Hotel Schiedam. In het hotel vindt allerlei mogelijkheden om zorgeloos te genieten van uw maaltijden en afspraken met de uitstekende aandacht van ons bedienende team.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner, zowel in buffetvorm als van het á la carte menu. Bent u op zoek naar een gemakkelijkere maaltijd? Onze grab-and-go lounge in de lobby staat voor u klaar met een snelle hap, maar ook om u een ware barista ervaring te bieden. Daarnaast kunt u in onze hotelbar terecht voor heerlijke drinks & bites tot in de late uren.

On top of that kunt u op hoog niveau dineren met uitzicht over het stadscentrum en de havens van Rotterdam in ons exclusieve Rooftop Restaurant 16th. Klik hier voor meer informatie.

Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Meer informatie over de verschillende menu's en restaurantactiviteiten vind u in de onderstaande links.

In het à la carte- en live-cooking (ontbijt) restaurant zijn huisdieren niet toegestaan. In de Barista Lounge is uw trouwe viervoeter van harte welkom.

Namens ons gehele team alvast: eet u smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag, met een uitgebreid buffet. Dagelijks presenteren wij een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet en geniet u van de kwaliteit en variatie die u van Van der Valk gewend bent.
Lunch

Lunch

U bent van harte welkom om te genieten van een á la carte lunch in ons restaurant! Voor zowel formele als informele bijeenkomsten verwelkomen wij u graag in het sfeervolle restaurant van ons hotel.
Diner

Diner

In ons stijlvolle restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner. Het à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. De keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet in Hotel Schiedam. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Schiedam.
Live cooking

Live cooking

Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan Hotel Schiedam? Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Een gezellige avond uit met vrienden, familie of romantisch met z’n tweeën!
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
252 beoordelingen
Jenny
Hotel Schiedam 
Rooftop

Alle gerechten waren heerlijk, vriendelijke bediening en geweldig uitzicht. Wij komen graag weer terug. Op 29 april hebben we een lunch gedaan in het Rooftop restaurant.

Impressie

Proef de sfeer van Hotel Schiedam