Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant!
Welkom in ons restaurant!

Restaurant

Bewuste, luxe en vooral lekkere gerechten! Dat is het motto in de keuken van Hotel Schiedam. In het hotel vindt allerlei mogelijkheden om zorgeloos te genieten van uw maaltijden en afspraken met de uitstekende aandacht van ons bedienende team.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner, zowel in buffetvorm als van het á la carte menu. Bent u op zoek naar een gemakkelijkere maaltijd? Onze grab-and-go lounge in de lobby staat voor u klaar met een snelle hap, maar ook om u een ware barista ervaring te bieden. Daarnaast kunt u in onze hotelbar terecht voor heerlijke drinks & bites tot in de late uren.

On top of that kunt u op hoog niveau dineren met uitzicht over het stadscentrum en de havens van Rotterdam in ons exclusieve Rooftop Restaurant 16th. Klik hier voor meer informatie.

Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Meer informatie over de verschillende menu's en restaurantactiviteiten vind u in de onderstaande links.

In het à la carte- en live-cooking (ontbijt) restaurant zijn huisdieren niet toegestaan. In de Barista Lounge is uw trouwe viervoeter van harte welkom.

Namens ons gehele team alvast: eet u smakelijk!

Diner

Diner

In ons stijlvolle restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner.
Live cooking

Live cooking

Welkom bij Hotel Schiedam, waar culinaire verrassingen op u wachten!
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
370 beoordelingen
Joyce de Ruijsscher
Hotel Schiedam 
Was heerlijk

Wij komen hier regelmatig het eten is altijd goed en de service ook de dame was ook zo vriendelijk om een foto van mij en me oom te nemen top service

Impressie

Proef de sfeer van Hotel Schiedam