Direct naar de contentDirect naar de footer

Businessevent 2024

Op maandag 27 mei 2024 organiseert Van der Valk Hotel Schiedam het tweede Businessevent, een dag die belooft de meest leuke en inspirerende van het jaar te worden.

Businessevent 2024

Businessevent 2024

Niemand minder dan Lisa Loeb, spreker en winnares van de Slimste Mens 2021, zal graag praktische tips en technieken met u delen die haar hebben geholpen haar dromen waar te maken en die ook toepasbaar zijn in uw eigen leven.

Naast Lisa Loeb zullen diverse sprekers aanwezig zijn om u te informeren over de mogelijkheden van Van der Valk Hotel Schiedam, duurzaamheid en het succesvol organiseren van evenementen. Het belooft een dag te worden vol inspiratie en nieuwe inzichten.

Bovendien bieden wij u de gelegenheid om ons culinaire aanbod te ontdekken tijdens de businessborrel, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en de kans heeft om te netwerken.

Aanmelden

Heeft u interesse om aanwezig te zijn bij ons business event? ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ sales@schiedam.valk.nl en hierna ontvangt u de officiรซle uitnodiging met aanmeldingslink.

Let op: aanmelding is verplicht om deel te nemen aan dit event!

Schie you soon! ๐Ÿคฉ