Direct naar de contentDirect naar de footer

Vaderdag Live Cooking

Tafel aanvragen

Vaderdag staat in het teken van verwennen!

16 juni is het zover, Vaderdag 2024!šŸ’™ Het is de dag dat uw vader, bonusvader, verzorger, opa of geliefde in het zonnetje gezet wordt. Geniet samen van onze luxe Vaderdag Live Cooking. Met Vaderdag is er van alles te beleven in ons hotel.

16 juni organiseren wij onze Vaderdag Live Cooking in het Live Cooking buffet restaurant! Onze koks staan voor u klaar om uw vlees of vis Ć  la minute te bereiden, precies zoals u het wilt. Maar dat is niet alles! U kunt ook genieten van een uitgebreid scala aan koude en warme gerechten, zorgvuldig bereid met de meest verse ingrediĆ«nten.šŸ„©šŸ¤Als afsluiting presenteren wij u ons spetterende dessert buffet.

Om het plaatje helemaal compleet te maken, hebben we een drankenarrangement samengesteld dat inbegrepen is bij het Live Cooking buffet. U kunt genieten van een selectie van huiswijnen, bieren (Heineken bier van de tap en Radler bier), frisdranken, vruchtensappen, koffie en heerlijke thee.

Openingstijden:

Het buffet is geopend vanaf 16:00 uur t/m 20:30 uur.

  • Prijs per volwassene: ā‚¬59,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): ā‚¬29,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 9 juni 2024. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 9 juni 2024 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 9 juni 2024 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren