Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijt

Tafel aanvragen

Goodmorning!

Ontwaak met een glimlach bij Van der Valk Schiedam, waar we u elke ochtend een onvergetelijke start van de dag bieden. Laat u verrassen door ons uitgebreide ontbijtbuffet, dat barst van de kwaliteit en variatie waar Van der Valk om bekend staat.šŸ„šŸ³

Terwijl u geniet van uw dampende kop koffie of thee, kunt u onze chef-koks aan het werk zien in de open keuken. Ze staan klaar om uw eitje of omelet Ć  la minute te bereiden, precies naar uw wens. Een heerlijke start van de dag met onder andere; vers afgebakken luxe broodsoorten, fruit, cereals, yoghurt, luxe broodbeleg met diverse luxe vleeswaren, kaassoorten en zoetwaren. Heerlijke sapjes en nog veel meer! šŸ“ Ons ontbijtbuffet is vroeg in de ochtend geopend, zodat u kunt genieten van een heerlijke maaltijd, zelfs als u een drukke dag voor de boeg heeft.

Bent u geen hotelgast? Geen probleem! Ook u bent van harte welkom om te reserveren voor ons ontbijtbuffet. Of het nu maandag is of het weekend, wij staan klaar om u te verwelkomen.

Dus kom en laat u betoveren door ons ontbijtbuffet bij Van der Valk Schiedam. Een ochtendritueel dat uw zintuigen zal prikkelen, uw smaakpapillen zal verwennen en uw dag onvergetelijk zal maken. Reserveer uw plek vandaag nog en maak van uw ochtend een waar genot, elke dag opnieuw.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 06:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag t/m zondag: 07:00 uur - 10:30 uur

Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Prijs:

Volwassenen ā‚¬21,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar ā‚¬12,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 4 jaar gratis

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren