Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Tafel aanvragen

In ons stijlvolle restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner.

Welkom in ons restaurant bij Van der Valk Schiedam, waar gastronomisch genot en stijl samenkomenšŸ“ Stap binnen in een wereld van smaak en verfijning, waar u wordt omarmd door een prachtige ambiance en culinaire hoogstandjes die uw zintuigen prikkelen. Onze toegewijde keukenbrigade staat klaar om uw smaakpapillen te verrassen en te verwennen. Verse, seizoensgebonden ingrediĆ«nten worden zorgvuldig geselecteerd om de meest smaakvolle gerechten te creĆ«ren die uw verwachtingen overtreffen.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Of u nu geniet van een sappige biefstuk, een smaakvol visgerecht of een verrukkelijke vegetarische creatie, elk gerecht is met de grootste zorg bereid. šŸ„©šŸ¤ Klik hier om de menukaart te bekijken.

In ons restaurant kunt u niet alleen genieten van voortreffelijk eten, maar ook van een warme en gastvrije sfeer. Laat u onderdompelen in de elegante ambiance, waar u wordt omringd door comfort en stijl. Of u nu een romantisch diner voor twee plant of een gezellig samenzijn met vrienden en familie organiseert, wij zorgen ervoor dat uw diner een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons restaurant bij Van der Valk Schiedam. Maak vandaag nog uw reservering via onze website en verzeker uzelf van een plekje.

Indien u gebonden bent aan dieetwensen, is dit geen enkel probleem. Wij willen u vragen uw wensen kenbaar te maken, dan kunnen wij u een passend advies geven.

Openingstijden keuken:
Maandag t/m zondag: 17:00 uur - 22:00 uur.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren