Direct naar de contentDirect naar de footer
Room directory
Room directory

Welkom in Hotel Schiedam

Bedankt dat u gekozen heeft voor Van der Valk Hotel Schiedam

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 12:00 uit te checken.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken alleen op zondagen mogelijk tegen een meerprijs van €50,00 tot 17:00 uur op de dag van vertrek. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant. Uw gewenste tijd kunt u vastleggen bij onze receptie.

Als u een kamer heeft gereserveerd zonder ontbijt, kunt u altijd het ontbijt voor €19,50 voor volwassenen of €8,75 voor kinderen 4 t/m 11 jaar bij boeken.

Maandag t/m vrijdag:
06:00 uur - 10:00 uur

Zaterdag & zondag:
07:00 uur - 10:30 uur

 • Eten & drinken

  Eten & drinken

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de begane grond. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag:
  17:00 uur - 22:00 uur

 • Rooftop Restaurant 16th

  Rooftop Restaurant 16th

  Op hoog niveau lunchen of dineren met uitzicht over het stadscentrum en de havens van Rotterdam kan in ons exclusieveRooftop Restaurant 16th. Met een 360º uitzicht over nagenoeg heel Zuid-Holland, geniet u van een culinaire middag of avond om nooit te vergeten.

  Geopend voor diner.

  Openingstijden:
  Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 17.30 tot 23.30 uur.
  De keuken is open tot 22.00 uur.

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  Especially for our hotel guests we have a closed bicycle shed with charging points for e-bikes and we offer the possibility to rent bicycles and e-choppers.

  7-speed bicycle: €17.50 per bicycle per day
  E-bike: €30 per e-bike per day.

  The bicycle shed is located in the garage of our hotel at -1. You can access the bicycle shed with your room key.

Room Service

Room Service

Wenst u roomservice te bestellen? Geen enkel probleem! Wij vragen voor onze roomservice een toeslag van € 25. U kunt de QR code op uw kamer scannen. Werkt dit niet? Neem contact op met de receptie nummer 9 om ons room service menu te kunnen bekijken, kunt u naar de volgende link https://www.hotelschiedam.nl/menukaarten/ u kunt hierna telefonisch uw bestelling plaatsen.

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de top-floor van ons hotel bevindt zich ons luxe fitness- en wellness center, waar u na een dagje inspannen heerlijk kunt ontspannen. Geniet tijdens uw bezoek van het spectaculaire uitzicht over Schiedam en omstreken.

OPENINGSTIJDEN:

Sauna's en stoomcabine
Maandag t/m vrijdag: 17:00 uur tot 22:00.

Indien u wenst eerder gebruik te maken van de sauna's en stoomcabine, graag even aangeven bij de receptie. Zij zullen de sauna's voor u aanzetten.

Zaterdag & zondag: 07:00 uur - 22:00 uur

Zwembad:
Maandag t/m zondag:
07:00 uur - 22:00 uur

Fitness:
07:00 uur - 22:00 uur

Deze faciliteiten zijn gelegen op de 16e etage van het hotel met overal een prachtig uitzicht.

Huisregels Fitness & Wellness

Huisregels Fitness & Wellness

HUISREGELS:

 • Gebruik van de wellness is enkel toegestaan met badkleding.
 • Wel verzoeken wij u in de wellness een handdoek te gebruiken op de zit- en liggedeeltes, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
 • Het dragen van bad/teen slippers is gewenst. Badjassen zijn te huur bij de receptie voor €5,00 per stuk. Badslippers zijn te koop voor €1,00.
 • Het fitness- en wellness center is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar.
 • Klaar met uw work-out? Dan vragen wij u het gebruikte fitnessapparaat te reinigen met de daarvoor bestemde middelen die u aantreft in de fitnessruimte.
 • Toegang tot ons fitness- en wellness center is enkel mogelijk voor hotelgasten. Vergeet niet uw kamersleutel hiermee krijgt u toegang tot de wellness.

Overige informatie

Huisregels
Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Schiedam verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

Parkeren
Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Er zijn 420 plaatsen inclusief 3 mindervalide plaatsen. Tevens zijn er maar liefst 40 betaalde oplaadpunten beschikbaar; 20 AC laders, 16 tesla supercharging & 4 DC laders (snelladers).

Meeting Rooms
Op de 1e en 2e etage van ons hotel treft u onze meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

Wasserij
Wij bieden de mogelijkheid tot het reinigen, wassen of stomen van uw kleding. Was dient vóór 8:00 uur te worden ingeleverd bij de receptie, en zal de volgende ochtend retour komen. Gebruikt u voor u de waszak en het was briefje in de open kast van uw kamer. Op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen was service mogelijk.

WiFi
In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van high-speed WiFi via het netwerk Van der Valk Schiedam

Chromecasten
Wist u dat u onder andere Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten kunt openen op uw televisie? Druk hiervoor op het chromecast-knopje op uw afstandsbediening (deze bevindt zich rechtsonder de aan-/uitknop) en volg de stappen op uw televisie. Hiernaar kunt u uw mobiele device (d.w.z. iPhone, tablet, laptop etc) koppelen en u favoriete serie of film afspelen.

Fietsenstalling
De fietsenstalling bevindt zich in de garage van ons hotel op -1. U krijgt met uw kamersleutel toegang tot de fietsenstalling.

Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €22,50 per box