Direct naar de contentDirect naar de footer
Room directory
Room directory

Welkom in Hotel Schiedam

Bedankt dat u gekozen heeft voor Van der Valk Hotel Schiedam

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 12:00 uit te checken.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken alleen op zondagen mogelijk tegen een meerprijs van €50,00 tot 17:00 uur op de dag van vertrek. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant. Uw gewenste tijd kunt u vastleggen bij onze receptie.

Maandag t/m vrijdag:
06:00 uur - 10:00 uur

Zaterdag & zondag:
07:00 uur - 10:30 uur

 • À La Carte

  À La Carte

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de begane grond. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag:
  17:00 uur - 22:00 uur

 • Barista lounge

  Barista lounge

  Op de begaande grond van ons hotel bevindt zich de Barista lounge. U bent dagelijks van harte welkom in onze lounge; het hart van het hotel. Een zakelijke afspraak, een kopje koffie met gebak of rustig aan het werk in een inspirerende omgeving. In de huiselijke sfeer voelt iedereen zich thuis.

  Maandag t/m zondag
  10:00 uur - 17:00 uur

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  Speciaal voor onze hotelgasten hebben wij een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes en bieden wij de mogelijkheid tot het huren van fietsen en e-choppers.

  7-versnellingen fiets: €17.50 per fiets per dag
  E-bike: €30 per e-bike per dag.

  Voor meer informatie, routes en reserveringen kunt u terecht bij onze receptie.

Room Service

Room Service

Dineren op uw kamer? Geen enkel probleem! Neem contact op met de receptie om ons room service menu te kunnen bekijken en uw bestelling te plaatsen.

Overige informatie

 • Huisregels
  Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Schiedam verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

 • WiFi
  In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van high-speed WiFi via het netwerk Van der Valk Schiedam

 • Chromecasten
  Wist u dat u onder andere Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten kunt openen op uw televisie? Druk hiervoor op het chromecast-knopje op uw afstandbediening (deze bevindt zich rechtsonder de aan-/uitknop) en volg de stappen op uw televisie. Hiernaar kunt u uw mobiele device (d.w.z. iPhone, tablet, laptop etc) koppelen en u favoriete serie of film afspelen.

 • Fietsenstalling
  De fietsenstalling bevindt zich in de kelder van ons hotel.

 • Parkeren
  Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Er zijn 420 plaatsen inclusief 3 mindervalide plaatsen. Tevens zijn er maar liefst 40 betaalde oplaadpunten beschikbaar; 20 AC laders, 16 tesla supercharging & 4 DC laders (snelladers).

 • Meeting Rooms
  Op de 1e en 2e etage van ons hotel treft u onze meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

 • Wasserij
  Wij bieden de mogelijkheid tot het reinigen, wassen of stomen van uw kleding. Was dient vóór 8:00 uur te worden ingeleverd bij de receptie, en zal omstreeks 18:00 uur retour zijn. Gebruikt u voor u de waszak en het wasbriefje in de open kast van uw kamer. Op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen wasservice mogelijk.
Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €22,50 per box