Direct naar de contentDirect naar de footer

Food & drink pairing

Door verschillende dranken te mixen en gebruik te maken van kruiden, specerijen, bitters en garneringen, stellen wij dranken samen die perfect aansluiten bij de gerechten die wij serveren. Indien gewenst kunnen wij de cocktails vervangen voor bijpassende wijnen.

Chef's menu

Chef's menu

  • 1. Gemarineerde hamachifilet

    Asperge | grapefruit | passievrucht | padrónpeper
    Marinated hamachi fillet | asparagus | grapefruit | passion fruit | padrón pepper

  • 2. Rode mulfilet

    Chorizo-aardappelcrème | kaantjes | zoetzure venkel
    Red mullet fillet | chorizo-potato cream | pork cracklings | sweet and sour fennel

  • 3. Kwartel (extra gang)

    Filet en boutje | jonge peentjes | artisjok | daslook | staartpeperjus
    Quail | fillet and leg | baby carrots | artichoke | wild garlic | tail pepper jus

  • 4. Lam

    Kotelet en stoofvlees | asperge | bataat | doperwten | Toscaanse venkel | lamjus
    Lamb | chop and stew | asparagus | sweet potato | peas | Tuscan fennel | lamb jus

  • 5. Kaasplateau (extra gang)

    Drie kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
    Cheese platter | three cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish

    5 kazen / 5 cheeses supplement €5,00 per persoon / person

  • 6. Aardbei

    Meringue | citroen | Nolet Silver Gin & Tonic-granité | crémeux
    Strawberry | meringue | lemon | Nolet Silver Gin & Tonic granita | crémeux