Direct naar de contentDirect naar de footer
Gijs Verbeek

Gijs Verbeek

Chef-kok

De keuken staat onder leiding van Gijs Verbeek. Met ruim 30 jaar ervaring in het hogere segment voelt Gijs zich helemaal thuis in zijn keuken op zo’n 65 meter hoogte.

Zijn passie voor het vak, het koken en het creatief omgaan met smaken en seizoenen is duidelijk terug te vinden op onze menukaart. Al onze gerechten zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Op de vraag wat zijn inspiratie is, antwoordde hij: “Mijn inspiratie voor de menukaart komt voort uit het huidige seizoen en de smaken die daarbij horen.”

Chef's table
Steven van Roemburg

Steven van Roemburg

Maître & Sommelier

Met een passie voor gastvrijheid en jarenlange ervaring in de horeca is Steven een waardevolle toevoeging aan ons team. Zijn reis begon in de afwas van een restaurant in Zierikzee, waarna hij de Wijnacademie afrondde en ervaring opdeed in diverse sterrenzaken.

Naast zijn liefde voor gastronomie is Steven een echte levensgenieter. "Tafelen doe ik het liefst met mijn vrouw en vrienden, met een goed glas wijn." Die passie heeft hem zelfs de titel Sommelier van het Jaar 2024 opgeleverd bij Les Patrons Cuisiniers.

De passie voor wijn is terug te vinden in de zorgvuldig geselecteerde wijnen op onze wijnkaart, Steven adviseert u graag bij uw keuze!

Thijn Koning

Thijn Koning

Mixoloog

De link met Schiedam Gin City is altijd een bron van inspiratie geweest voor unieke cocktails. Daarom heeft Thijn cocktails samengesteld die u nergens anders zult proeven!

Thijn is afgestudeerd in Biology, maar koos bewust voor een compleet andere richting. Toen hij via de European Bartender School in het vak rolde, besloot hij tóch de wereld van de gastronomie in te stappen.

Op de vraag wat hij het leukste vindt aan zijn werk, antwoordde hij: “Het gastcontact, dus echt de sociale interactie met de gasten. Maar niks overtreft voor mij het verzinnen en maken van de cocktails.”

De cocktailkaart bestaat volledig uit signatures en is compleet door Thijn samengesteld. Ook sluiten deze perfect aan bij de gerechten die wij serveren; wij noemen dit ook wel de ‘food & cocktail-pairing’.