Diner
Wanneer u met meer dan 6 gasten komt, bieden wij een vast menu aan. Het 'Chef's Menu' bestaat uit 4 gangen. Mocht u de 4 gangen willen uitbreiden, dan kan dit met extra gangen.
★ 4-gangen menu €72,50 p.p.
★ 5-gangen menu €90,00 p.p.
★ 6-gangen menu €102,50 p.p.
_________
Tartaar zalmforel
Dille | karnemelk | venkel | mierikswortel | 67°C dooier
Salmon trout tartare | dill | buttermilk | fennel | horseradish | 67°C yolk
Barramundi
Mosseltjes mouclade | serranoham | selderij | maïspuree | Hollandaise
Barramundi | clams mouclade | Serrano ham | celery | corn purée | Hollandaise
(Extra gang)
Des Landes-hoen
Dragon | gerookte knoflook | bospaddenstoelen | bietjes | kippenhuid
Chicken Des Landes | tarragon | smoked garlic | chanterelles | beets | chicken skin
Reebout
Pompoen | pumpkin spice | braam | pistache | gnocchi | ree jus
Venison | pumpkin | pumpkin spice | blackberry | pistachio | gnocchi | venison jus
(Extra gang)
Kaasplateau
Drie kazen geselecteerd door onze fromagerie met begeleidend garnituur
Cheese platter | three cheeses selected by our fromagerie with accompanying garnish
Supplement 5 kazen / 5 cheeses + €5,00 p.p.
Blauwe bessen
Accordeondeeg | gold chocolade | yoghurt | vanille | limoen ijs
Blueberries | accordion pastry | gold chocolate | yogurt | vanilla | lime ice cream
Groepen tot en met 6 personen
Klik hier om te reserveren
Groepen vanaf 6+ personen
Neem contact op met onze salesafdeling via:
E: sales@schiedam.valk.nl
T: 010 800 2800(optie 3)