Direct naar de contentDirect naar de footer

Driegangenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Naast ons a la carte menu kunt u zelf een driegangendiner samenstellen voor € 39,50 per persoon. De gerechten waar u uit kunt kiezen, kunt u hieronder bekijken
  • Bos- en weidepaddenstoelen

    Brioche toast | crème van truffel | aardappelkaantjes

  • Gerookte zalm

    Gerookte aardappelsalade | dressing van Limburgse mosterd | bieslookolie

  • Rundvlees carpaccio

    Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | ingelegde shiitake | krokante pittenmix

  • Pompoensoep

    Kokos-crème fraiche | gekonfijte pompoen | bieslookolie

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Flat iron steak

    Gegrild | crème van pompoen en ras el hanout | gekonfijte uitjes | jeneverbessenjus

  • Rogfilet in de boter gebakken

    Amandelaardappel | spinazie | citroenboter

  • Wildpeper

    Wildsaucijs | gestoofde rode kool | aardappelgnocchi

  • Ravioli van aardpeer

    Beurre noisette | roodlof salade | Rotterdamse oude geitenkaasschuim

Desserts

Desserts

  • Dame blanche

    Vanille-ijs | kletskop | warme chocolade saus | slagroom

  • Say cheese

    Selectie van binnen- en buitenlandse kazen | Limburgse appelstroop | vijgencompote

  • Wentelteefjes taart

    Kaneel-ijs | gesuikerde hazelnootjes | vanille-saus

  • Koffie compleet

    Macaron | bonbon