Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Ambachtelijk brood *

    8,50

    Verschillende rustieke broodsoorten | tapenade van gedroogde tomaat | cashewnoot | aioli | hummus

    * Vegetarisch
  • Wortel americain *

    12,50

    Filet americain van geroosterde wortel | cashewnoot | brioche brood

    * Vegetarisch
  • Licht pikante soep van Hollandse tomaten *

    8,00

    Basilicumolie | crème fraîche

    * Vegetarisch
  • Salmon suprise

    14,50

    Krokant filodeeg | ingelegde komkommer | kruidenroomkaas | rucola | shiso cress

  • Hollandse garnaal

    13,50

    Jonge Romeinse sla | schaaldierenmayonaise | quinoasalade | gepofte kerstomaat

  • Romige soep van Noordzee strandkrabben en Hollandse garnalen

    9,50

    Crostini | cognacroom | bieslook

  • Rundvlees carpaccio

    14,50

    Rucola | citroenmayonaise | Parmezaanse kaas | pittenmix

  • Lamsfilet

    17,50

    Tataki | crème van pastinaak | pastinaakchips | ingelegde shiitake | Borage Cress

  • Geroosterde rode paprika soep

    8,00

    Crème fraîche | raz el hanout | krokante serranoham

Hoofdgerechten Groenten

Hoofdgerechten Groenten

  • Zoete aardappel *

    19,50

    Gepoft | avocadomousse | salsa criolla | bosui | zwarte olijven | tacochips

    * Vegetarisch
  • Natural happiness *

    19,50

    Geroosterde Rootzz burger | relish van augurk, zilverui en dragon | gepofte tomaat | jonge Romeinse sla | mozzarella

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

  • Zalmfilet

    24,50

    Gebakken | bearnaisesaus | geroosterde groene asperges | crème van pastinaak

  • Scampi giganti

    28,50

    Gegrilde grote garnalen | piri-piri olie | risotto met sepia inkt | gepofte kerstomaatjes | saffraansaus

  • Zeebaarsfilet

    26,50

    Op de huid geroosterd | tapenade van zwarte olijven | salsa criollo | avocado

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

  • Kipschnitzel

    19,50

    Krokant gebakken | compote van Zeeuwse uien | gebakken champignons | romige pepersaus

  • Entrecote

    32,50

    Mousseline van pastinaak | schorseneren | jus van gepofte knoflook | krokante serranoham

  • Lamskotelet

    29,50

    Kruidenkorst | gekonfijte aubergine | hasselback potato met Parmezaanse kaas | chimmichurry | lamsjus met rode wijn

  • Eendenborstfilet

    24,50

    Mousseline van zoete aardappel | geroosterde groene asperges | jus van gevogelte, specerijen en gedroogde vijgen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Say cheese

    12,75

    Selectie van binnen- en buitenlandse kazen | notenbrood | Limburgse appelstroop vijgencompote

  • Dame blanche

    8,50

    Kletskop | vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Oh crêpe

    8,50

    Crepes | dulce de leche ice cream | dulce de leche sauce

  • Amazing apple

    8,50

    Amandel frangipane | harde wener deeg | boerenjongens roomijs | sabayon

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.