Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Ambachtelijk brood *

    8,50

    Ambachtelijk vers gebakken brood | tapenade van gedroogde tomaat en cashewnoot | aioli | kruidenboter

    * Vegetarisch
  • Bos- en weidepaddenstoelen *

    14,50

    Brioche toast | crème van truffel | aardappelkaantjes

    * Vegetarisch
  • Gerookte aardappelsalade

    12,50

    Gepofte biet | fetakaas | taggiasche olijven | bieslookolie

  • Tataki van tonijn

    18,50

    Wakamesalade | nori chips | getoaste sesam

  • Gerookte zalm

    17,50

    Gerookte aardappelsalade | dressing van Limburgse mosterd | bieslookolie

  • Rundvlees carpaccio

    15,50

    Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | ingelegde shiitake | krokante pittenmix

  • Gerookte herten ham

    18,50

    Knolselderij | appel | walnoot | balsamico dressing

  • Wildpaté

    15,75

    Compote van gedroogde vijgen | kletzenbrood

  • Caesar salade

    16,50

    Jonge Romeinse sla | geroosterde kip | gekookt ei | croutons | caesardressing

  • Salade van gekonfijte eendenbout

    17,50

    Jonge Romeinse sla | knolselderij | appel | walnoot | gedroogde vijgen

Soepen

Soepen

  • Licht pikante tomatensoep *

    9,50

    Tomaat | champignons | taugé

    * Vegetarisch
  • Pompoensoep *

    9,50

    Kokos-crème fraiche | gekonfijte pompoen | bieslookolie

    * Vegetarisch
  • Romige soep van Hollandse garnalen en strandkrabben

    12,50

    Cognacroom | pittige kiemgroenten | Hollandse garnalen

Hoofdgerechten Groenten

Hoofdgerechten Groenten

  • Gepofte aardappel *

    22,50

    Vegetarische spekjes | paddenstoelen | truffel crème | rucola

    * Vegetarisch
  • Ravioli van aardpeer

    23,50

    Beurre noisette | roodlof salade | Rotterdamse oude geitenkaasschuim

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

  • Zeebaarsfilet

    26,50

    Op de huid gebakken | Hollandse garnaal ravioli | spinazie | romige schaaldierensaus

  • Zalmfilet gegrild

    27,50

    Mousseline van knolselderij | gekonfijte artisjok | saus van gerookte boter

  • Rogfilet in de boter gebakken

    27,50

    Amandelaardappel | spinazie | citroenboter

  • Gamba’s piri-piri

    28,50

    Gepofte aardappel | mornay saus | pittige kiemgroenten

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

  • Parelhoen rollade

    27,50

    Lichtpikante zuurkool | aardappelmousseline | romige gevogelte jus

  • Wildpeper

    27,50

    Wildsaucijs | gestoofde rode kool | aardappelgnocchi

  • Brisket zacht gegaard

    27,50

    Hete bliksem | cheese onion schuim

  • Kipschnitzel

    22,50

    Compote van Zeeuwse uien | gesmoorde paddenstoelen | romige pepersaus

  • Flat iron steak

    27,50

    Gegrild | crème van pompoen en ras el hanout | gekonfijte uitjes | jeneverbessenjus

  • Eendenbout

    32,50

    Gekonfijt | walnoot | mousseline van aardappel en Brabants blauwe kaas | roodlof | port jus

  • Entrecote

    36,50

    Gebakken | crème van knolslederij | artisjok | truffeljus

  • Ribeye van het Berkshire varken

    24,50

    Gegrild | gepofte biet | ingelegde Chioggia biet | crème van pastinaak | rode wijnsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Say cheese

    15,50

    Selectie van binnen- en buitenlandse kazen | notenbrood | Limburgse appelstroop | vijgencompote

  • Dame blanche

    9,50

    Kletskop | vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Wentelteefjes taart

    9,50

    Kaneel-ijs | gesuikerde hazelnootjes | vanille- saus

  • Tropical dream

    9,50

    Tartelette | gekonfijte ananas | kokosmousse | black Hawaii ijs

  • The apple of my pie

    12,00

    Tarte tatin | appel | stroopwafel-ijs | gekarameliseerde appel

  • Stickydark chocolate brownie

    12,00

    Stoofpeertjes | yoghurt amarena kersen ijs

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.