- Hotel naam
- Hotel Schiedam
- Adres
- Hargalaan 6
- Postcode en plaats
- 3118JA Schiedam
- Locatie
- Open in Google Maps
Dinerkaart

Voorgerechten
Ambachtelijk brood *
8,50 Ambachtelijk vers gebakken brood | tapenade van gedroogde tomaat en cashewnoot | aioli | kruidenboter
* VegetarischBos- en weidepaddenstoelen *
14,50 Brioche toast | crème van truffel | aardappelkaantjes
* VegetarischGerookte aardappelsalade
12,50 Gepofte biet | fetakaas | taggiasche olijven | bieslookolie
Tataki van tonijn
18,50 Wakamesalade | nori chips | getoaste sesam
Gerookte zalm
17,50 Gerookte aardappelsalade | dressing van Limburgse mosterd | bieslookolie
Rundvlees carpaccio
15,50 Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | ingelegde shiitake | krokante pittenmix
Gerookte herten ham
18,50 Knolselderij | appel | walnoot | balsamico dressing
Wildpaté
15,75 Compote van gedroogde vijgen | kletzenbrood
Caesar salade
16,50 Jonge Romeinse sla | geroosterde kip | gekookt ei | croutons | caesardressing
Salade van gekonfijte eendenbout
17,50 Jonge Romeinse sla | knolselderij | appel | walnoot | gedroogde vijgen

Soepen
Licht pikante tomatensoep *
9,50 Tomaat | champignons | taugé
* VegetarischPompoensoep *
9,50 Kokos-crème fraiche | gekonfijte pompoen | bieslookolie
* VegetarischRomige soep van Hollandse garnalen en strandkrabben
12,50 Cognacroom | pittige kiemgroenten | Hollandse garnalen

Hoofdgerechten Groenten
Gepofte aardappel *
22,50 Vegetarische spekjes | paddenstoelen | truffel crème | rucola
* VegetarischRavioli van aardpeer
23,50 Beurre noisette | roodlof salade | Rotterdamse oude geitenkaasschuim

Hoofdgerechten Vis
Zeebaarsfilet
26,50 Op de huid gebakken | Hollandse garnaal ravioli | spinazie | romige schaaldierensaus
Zalmfilet gegrild
27,50 Mousseline van knolselderij | gekonfijte artisjok | saus van gerookte boter
Rogfilet in de boter gebakken
27,50 Amandelaardappel | spinazie | citroenboter
Gamba’s piri-piri
28,50 Gepofte aardappel | mornay saus | pittige kiemgroenten

Hoofdgerechten Vlees
Parelhoen rollade
27,50 Lichtpikante zuurkool | aardappelmousseline | romige gevogelte jus
Wildpeper
27,50 Wildsaucijs | gestoofde rode kool | aardappelgnocchi
Brisket zacht gegaard
27,50 Hete bliksem | cheese onion schuim
Kipschnitzel
22,50 Compote van Zeeuwse uien | gesmoorde paddenstoelen | romige pepersaus
Flat iron steak
27,50 Gegrild | crème van pompoen en ras el hanout | gekonfijte uitjes | jeneverbessenjus
Eendenbout
32,50 Gekonfijt | walnoot | mousseline van aardappel en Brabants blauwe kaas | roodlof | port jus
Entrecote
36,50 Gebakken | crème van knolslederij | artisjok | truffeljus
Ribeye van het Berkshire varken
24,50 Gegrild | gepofte biet | ingelegde Chioggia biet | crème van pastinaak | rode wijnsaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Nagerechten
Say cheese
15,50 Selectie van binnen- en buitenlandse kazen | notenbrood | Limburgse appelstroop | vijgencompote
Dame blanche
9,50 Kletskop | vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom
Wentelteefjes taart
9,50 Kaneel-ijs | gesuikerde hazelnootjes | vanille- saus
Tropical dream
9,50 Tartelette | gekonfijte ananas | kokosmousse | black Hawaii ijs
The apple of my pie
12,00 Tarte tatin | appel | stroopwafel-ijs | gekarameliseerde appel
Stickydark chocolate brownie
12,00 Stoofpeertjes | yoghurt amarena kersen ijs
Heeft u een allergie of intolerantie?
Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.