Direct naar de contentDirect naar de footer
April 2020

April 2020

Begin april zijn de eerste geveldelen van het restaurant op de begane grond geplaatst door de firma Rollecate. Ook worden de werkzaamheden in de kelder opgestart, zo zijn de eerste houten binnendeurkozijnen gesteld en worden de kalkzandsteen wanden gelijmd.

De 2e verdiepingsvloer is inmiddels gestort, dit is de eerste verdieping van de hotel “toren”. Vanaf de 2e verdiepingsvloer zal er per 12 werkdagen een kamerverdieping gerealiseerd worden.

Maart 2020

Maart 2020

Na de stort van de eerste verdieping zijn de prefab kolommen geplaatst t.b.v. de 2e verdieping. Tevens zijn de eerste prefab borstweringen met steenstrips opgehangen aan de 1e verdiepingsvloer.

Op de begane grond is de onderstempeling van de 1e verdiepingsvloer ter plaatse van het restaurant verwijderd. Hierdoor worden de eerste contouren van het toekomstige restaurant goed zichtbaar.

Februari 2020

Februari 2020

De kolommen op de begane grond vloer zijn geplaatst en de breedplaten voor de 1e verdiepingsvloer zijn gelegd. Op de breedplaatvloeren wordt het benodigde leidingwerk aangebracht door de installateurs waarna de boven-wapening gelegd kan worden. Hierna is de 1e verdiepingsvloer klaar voor de stort.

Januari 2020

Januari 2020

Na de kerstvakantie is begonnen met de stort van de begane grondvloer van het restaurant.

Vanuit de torenkraan hebben wij prachtig uitzicht op de omgeving, op de foto zicht op knooppunt Kethelplein.

December 2019

December 2019

De wanden en kolommen naar de begane grond zijn gereed. De ondersteuning voor de breedplaatvloer van de begane grond is ook aangebracht. Inmiddels worden ook de eerste breedplaatvloeren gelegd en voorzien van boven wapening.

November 2019

November 2019

Het vlechtwerk van de vloer van de kelder waar de parkeerlaag komt is gereed, komende week gaat de vloer gestort worden. Hierna zullen de wanden en kolommen van de kelder naar de begane grond aangebracht worden.

Oktober 2019

Oktober 2019

Het eerste vloerveld van de kelder is voorzien van wapening, in dit deel van de kelder komen de technische en logistieke ruimten van het hotel. Komende dagen zal het eerste deel van de keldervloer gestort worden.

September 2019

September 2019

Het storten van de fundering is in het geheel afgerond. Om de werkzaamheden te kunnen voortzetten is de bijna 100 meter hoge torenkraan geplaatst.

Juli 2019

Juli 2019

Juli en augustus stonden in het teken van het vlechtwerk van de poeren en het storten van de funderingspoeren. Tevens is ook de werkvloer voor een deel van de kelder gestort.

Juni 2019

Juni 2019

Het heiwerk is afgerond en de palen zijn voor een groot deel gesneld. Daarnaast is voor aanvang van het grondwerk de bemaling / drainage aangesloten.

Diverse poeren zijn uitgegraven en inmiddels gestort, momenteel wordt gewerkt aan de wapening voor de kraanpoer. Tevens staat de montage van de torenkraan gepland voor medio september.

Mei 2019

Mei 2019

Het heiwerk is gestart en de eerste paal is tijdens een feestelijk moment geslagen door wethouder Faid Minhas.

April 2019

April 2019

De kavel is bouwrijp gemaakt en ingericht (plaatsen keten, hekken ed.)