Direct naar de contentDirect naar de footer
Juni 2021

Juni 2021

Een iconisch moment voor Van der Valk Hotel Schiedam! De beroemde toekan is geplaatst op de gevel van ons nieuwe pand en de afbouw van de steigers aan de buitenzijde is langzaam gestart. In de gehele omgeving is de beroemde toekan goed zichtbaar!

Mei 2021

Mei 2021

De grote rotonde op de Hargalaan is gereed en in gebruik genomen. Deze aansluiting zal van groot belang zijn voor de bereikbaarheid van ons nieuwe hotel!

April 2021

April 2021

De centrale bar begint zich langzaam te vormen. De contouren zijn inmiddels al goed zichtbaar en alle aansluitingen en waterleidingen worden voorbereid.

Maart 2021

Maart 2021

Op 4 maart 2021 is de hoogste etage van het hotel gestort: het dak van de 16e etage. Hiermee is het hoogste punt bereikt en is de betonstort afgerond. Om deze mijlpaal binnen de maatregelen te vieren, heeft de familie de Valk Exclusief vlag mee naar de top genomen.

Februari 2021

Februari 2021

Vanwege de zeer strenge vorst heeft het storten van het beton stil gelegen op 11 februari 2021. Desondanks heeft de bouw hierdoor gelukkig geen enorme vertraging opgelopen en kon het storten snel weer worden hervat.

Januari 2021

Januari 2021

De laatste betonwanden zijn gestort en de betonbouwer is aangekomen bij de 16e verdiepingsvloer. Deze vloer heeft een extra uitdaging aangezien hier de zwembadbak in komt.

Op de 1e etage is de dakdekker begonnen met het aanbrengen van de dakbedekking. Zodra de dakdekker klaar is zal op de begane grond begonnen worden met het aanbrengen van de isolatievloer.

Meer Bouwupdates