Direct naar de contentDirect naar de footer

Vaderdagbrunch

Tafel aanvragen

-

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Verwen uw vader met een heerlijke brunch in ons Live Cooking restaurant waarbij we de vaders in het zonnetje zetten! ☀️

Het is de dag dat uw vader, vadermoeder, verzorger, opa of geliefde in het zonnetje gezet wordt. Geniet samen van onze luxe Vaderdagbrunch. Met Vaderdag is er van alles te beleven in ons hotel.

U wordt ontvangen met een bruisend aperitief bij binnenkomst. Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren, kazen en nog veel meer! Tijdens de Live Cooking Vaderdagbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Gedurende de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen. Als afsluiting presenteren wij u ons spetterende dessert buffet.

Naast het heerlijke eten valt er nog meer te beleven:

Hotelbarbier💇‍♂️

We moeten de vaders natuurlijk wel écht in het zonnetje zetten. Voor de echte mannen komt er in de hotelbar een heuse (hotel)barbier langs die zorgt dat de vaders weer stralend de deur uit gaan. Papa’s verdienen het om eens even heerlijk in de watten gelegd te worden.

Wij pakken helemaal uit dit weekend en bezorgen jullie een onvergetelijke Vaderdag. Wij hebben er zin in💙

  • Het brunchbuffet is geopend van 12:00 tot 15:00 uur.
  • Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: € 49,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): € 29,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag
  • Let op: deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 11 juni. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 11 juni 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 11 juni 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren