Direct naar de contentDirect naar de footer

Pinksterbrunch

Het lange pinksterweekend komt er weer aan!

Het lange pinksterweekend komt er weer aan!⭐ Slaapt u dit weekend lekker uit of staat u juist vroeg op om het meeste uit uw weekend te halen? Wat uw plannen ook zijn, u heeft extra veel tijd voor elkaar én leuke activiteiten.

Vier Pinksteren in ons hotel! Wat dacht u van een uitgebreide pinksterbrunch met de hele familie? U wordt hierbij feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u kunt genieten van; luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten.

  • Het brunchbuffet is geopend van 12:00 tot 15:00 uur.
  • Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: €39,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): € 19,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag
  • Let op: deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 21 mei 2023. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 21 mei 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 21 mei 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.