Direct naar de contentDirect naar de footer

Live cooking

Tafel aanvragen

Welkom bij Hotel Schiedam, waar culinaire verrassingen op u wachten!

Ervaar de ultieme smaakbeleving met onze Live Cooking-ervaring. Onze getalenteerde chef-koks en hun team staan klaar om ter plekke de meest heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u te bereiden. Of u nu met vrienden, familie of uw geliefde bent, het wordt een onvergetelijke avond!šŸ¤© Onze koks staan voor u klaar om uw vlees of vis Ć  la minute te bereiden, precies zoals u het wilt. Maar dat is niet alles! U kunt ook genieten van een uitgebreid scala aan koude en warme gerechten, zorgvuldig bereid met de meest verse ingrediĆ«nten.šŸ„©šŸ¤

En wat zou een perfect diner zijn zonder een zoete afsluiting? Verwen uzelf met ons heerlijke dessertbuffet, waar u kunt kiezen uit een scala aan verleidelijke lekkernijen. Uw avond is pas compleet wanneer u uw smaakpapillen laat verwennen met deze heerlijke zoetigheden.šŸ¦šŸ«

Om het plaatje helemaal compleet te maken, hebben we een drankenarrangement samengesteld dat inbegrepen is bij het Live Cooking buffet. U kunt genieten van een selectie van huiswijnen, verfrissende bieren, sprankelende frisdranken, vruchtensappen, koffie en heerlijke thee.

Dus waar wacht u nog op? Reserveer nu uw tafel en maak u klaar voor een avond vol smaak, gezelligheid en culinair plezier. Het Live Cooking buffet bij Hotel Schiedam staat garant voor een onvergetelijke ervaring waar u nog lang van zult nagenieten. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!

  • Het Live Cooking buffet is vrijdag & zaterdag geopend van 17:00 tot 21:30 uur.
  • Het Live Cooking buffet is zondag geopend van 17:00 tot 20:00 uur.

Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: ā‚¬49,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): ā‚¬26,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag

De Live Cooking is ten alle tijden op basis van beschikbaarheid. Bij te weinig animo behoudt Van der Valk Hotel Schiedam zich het recht om de reservering te annuleren of te verplaatsen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren