Direct naar de contentDirect naar de footer
Pssstt.. Kom proefslapen!
Pssstt.. Kom proefslapen!

Actievoorwaarden Proefslaapactie

U heeft meegedaan aan de proefslaapactie van Valk Exclusief Hotel Schiedam.

Hoe worden de winnaars geïnformeerd?
De winnaars worden 5 weken lang elke week vanaf dinsdag 31 januari 2023 bekendgemaakt. Dit zal gebeuren via social media; Facebook Hotel Schiedam, Instagram @hotelschiedam. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen via Private Message.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u één overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan op een thema suite in Hotel Schiedam. De overnachting is te boeken op een zondag, maandag en dinsdag. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij zijn druk bezig met de finishing touch van onze suites. Wanneer de definitieve boekingsdatum bekend is zullen wij dit communiceren. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs. De overnachting is te boeken op een zondag, maandag en dinsdag.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in ons hotel terwijl u onze suites test! Daarom vragen wij u om als één van de eerste suite gasten uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf vragen wij u een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast hopen wij dat u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media zal delen.

Overige voorwaarden:

  • Het selecteren van winnaars verloopt via loting. Aan de uitslag of bekendmaking kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Nadat de reservering gemaakt is, kan deze reservering niet meer worden geannuleerd en/of gewijzigd worden. Daarnaast is de actie niet te verzilveren op een datum buiten de aangegeven proefslaap-periode. Helaas is het niet mogelijk om buiten de door ons opgestelde periode te verblijven.
  • Proefslapen kan slechts één keer per winnaar. Indien gewenst kan de reservering met een of meerdere nachten worden uitgebreid tegen de op dat moment geldende tarieven.
  • Heeft u gewonnen? Vanaf het moment dat wij contact met u opnemen heeft u 14 dagen de tijd om uw boeking te maken. Na deze periode vervalt helaas het recht op de reservering.
  • Heeft u niet gewonnen? Niet getreurd! Voor aankomende periode zullen er verschillende arrangementen worden aangeboden. Houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten.
  • De overnachting is niet overdraagbaar. Als winnaar dient u dus persoonlijk gebruik te maken van het proefslapen. Indien er een reservering wordt gemaakt door een ander persoon behouden wij het recht om de reservering te annuleren.
  • Met deelname geeft u ons toestemming uw naam, indien u als winnaar wordt uitgekozen, te noemen op onze sociale-mediakanalen.