Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch 2024

Tafel aanvragen

Vier Pasen in Hotel Schiedam

Het is bijna Pasen!šŸ£ Dat betekent een extra lang weekend. Tijd om de deur uit te gaan en er een super leuk paasweekend van te maken. Geniet onbezorgd van een heerlijke paasbrunch met de hele familie in hotel Schiedam. Met Pasen is er van alles te beleven in ons hotel.

Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij onze Live Cooking Paasbrunch in het Live Cooking buffet restaurant! Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren, kazen en nog veel meer! Tijdens de Live Cooking Paasbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Gedurende de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen.

Naast het heerlijke eten valt er nog meer te beleven:

Ter afsluiting nodigen wij u uit om te genieten van ons dessertbuffet, geĆÆnspireerd op het circus thema. Daarnaast worden in het hotel leuke circusactiviteiten georganiseerd, speciaal voor onze jongste gasten. Ontdek binnenkort welke verrassingen wij in petto hebben!šŸŽŖ

Wij pakken helemaal uit dit weekend en bezorgen jullie een onvergetelijke Pasen. Pasen wordt zo een eitje! Wij hebben er zin in šŸ˜Š

  • Het brunchbuffet is geopend van 12:00 tot 15:00 uur.
  • Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: ā‚¬ 59,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): ā‚¬ 29,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag
  • Let op: deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 4 maart. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 4 maart 2024 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 4 maart 2024 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren