Direct naar de contentDirect naar de footer

IDDF Special

Tafel aanvragen

Heerlijk culinair genieten in Schiedam

Na het succes van vorig jaar doet Hotel Schiedam ook dit jaar weer mee met de IDDF Restaurantweek! šŸ“

Tijdens de IDDF Restaurantweek leven diverse Schiedamse horeca zich uit in het thema gedistilleerd binnen hun eigen expertise en keuken. Geniet van 17 t/m 30 mei van een speciaal 3-gangen menu waar gedistilleerde dranken in de gerechten verwerkt zijn.

Voorgerecht
Zalm gemarineerd in Schiedamse Bobby's Gin | zoetzure komkommer | sinaasappel | limoenmayonaise

Hoofdgerecht
Kiprouleaux | geflambeerd met Ketel 1 Signature Blend | zoete aardappelpuree | Zeeuwse uiencompote

Dessert
Taartje van yoghurt en aardbei | Hollandse aardbeien | meringue | Schietroen

  • De special is te boeken van 17 t/m 30 mei van 17:00 tot 20:30 uur.
  • Heeft u dieetwensen of allergieĆ«n? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: ā‚¬44,50 (driegangenmenu)

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren